Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Consergeria I Serveis Auxiliars Barcelona

conserjeria

Des de Serlingo Serveis de neteja volem recomanar l’externalització dels seus serveis de consergeria i serveis auxiliars . En temps de crisi, pot semblar una decisió arriscada però en un termini curt de temps té la total seguretat d’haver encertat en la seva decisió.

Entenem la vigilància i els serveis auxiliars com una activitat encaminada a que els nostres clients desenvolupin les seves activitats amb tranquil·litat, intentant que no interfereixi en el seu treball diari més enllà de l’estrictament necessari. Per això, enshem especialitzat en treballs de recepció, porteria, consergeria i controladors.

De la nostra divisió de consergeria i serveis auxiliars  hem millorat la qualitat del servei posant a la seva disposició un equip de professionals experts en consergeria i formats en atenció al client perquè vostè no deixi res a l’atzar. El nostre personal de serveis auxiliars  i consergeria està degudament uniformat i identificat per a les seves funcions, rebent les instruccions i formació necessària per a la realització del seu treball en comunitats de veïns, consergeria d’edificis, consergeria nocturna, consergeria d’urbanitzacions, control d’accessos a garatges, edificis, hospitals, col·legis, centres comercials, parcs empresarials, empreses… a Barcelona.

Donem servei a Barcelona, Mataró, l’Hospitalet, Badalona, Terrassa, Granollers, Vic, Sitges, Ripollet, Molins de Rei, Santa Coloma de Gramenet, Sabadell, Mollet del Vallés, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedés.