Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Empresa De Control De Plagues A Barcelona Serlingo

control de plagas

Comptem amb professionals que poden diagnosticar i resoldre el problema, per als serveis més sol·licitats pels nostres clients que són desinsectació, desratització i desinfecció, els mètodes i tractaments utilitzats s’ajusten a la necessitat de cada client.

Quan es va descobrir l’existència d’éssers vius microscòpics i la seva relació amb certes malalties de les persones, va aparèixer la necessitat d’eliminar-los o de controlar la seva població, mitjançant els tractaments de:

Desinsectació:

Tractaments específics, ajustats a cada necessitat, habitatges particulars, empreses, comunitats de veïns, col·legis, hospitals, restaurants, etc. El servei de Desinsectació elimina qualsevol tipus d’insecte indesitjable com, paneroles, formigues, puces ,escarabat de les catifes, peix de plata, arna de la roba i tot tipus d’insectes paràsits. Tractaments contra vespes fins i tot en llocs de difícil accés, mosquits, i altres insectes voladors.

Desratització:

Comptem amb professionals que poden diagnosticar i resoldre el problema de rosegadors en les seves instal·lacions, amb un servei integral que comprèn la *detecció, aplicació, *prevenció i ejecució de mesures que controlessin la presència de rosegadors perjudicials d’ara endavant ja siguin rates, ratolins o talps. Tots els raticides que utilitzem en els nostres tractaments contenen una substància amarga per evitar que accidentalment siguin consumits per éssers humans.

Desinfecció:

*Aplicació de desinfectants d’ampli espectre o específics per *desinfecció de superfícies, en serveis, vestuaris, tot tipus de locals i instal·lacions. És un tractament profund, es realitza mitjançant *nebulització i pulveritació, en tots els espais per destruir tots els microorganismes patògens que puguin afectar a la salut.

Consulteu qualsevol tipus de servei que necessiti en Barcelona, Mataró, l’Hospitalet, Badalona, Terrassa, Granollers, Vic, Sitges, Ripollet, Molins del Rei, Santa Coloma de Gramenet, Sabadell, Mollet del Vallés, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedés.