Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Empresa De Neteja Serlingo Servicios SL

Ens complau presentar-los Serlingo Serveis, S.L, una empresa amb gran experiència en el servei de neteja a Barcelona. Gràcies a la confiança dels nostres clients i al servei que els prestem, som un referent entre les empreses de neteja, consolidant-nos entre les empreses més modernes i eficaces donat nostra contínua actualització i formació de la seva direcció i empleats. Aquesta dilatada trajectòria ens permet incorporar polítiques de transparència i qualitat amb l’únic objectiu d’aconseguir clients satisfets.

Gràcies al nostre continu esforç per innovar, l’ús de les últimes tecnologies i l’especialització del nostre personal, podem oferir-li un servei de la més alta qualitat a un preu realment competitiu i garantir-li una excel·lent relació qualitat / preu.

Servei
inmillorable
Experts
profesionals
Qualitat
al millor preu

El nostre objectiu oferir-los el millor servei unit a la qualitat-preu que es pugui oferir avui dia en la neteja d’empreses i particulars a Barcelona. Neteja de comunitats on desenvolupem un control i revisió dels treballs de neteja de portes, vidres, terra , etc, cuidant de l’entorn on es troben les persones que han de viure i treballar, garantint les òptimes condicions higièniques i sanitàries per oferir-los solucions tècniques avançades i especialitzades en cadascuna de les possibles necessitats que els nostres clients tinguin en tot moment.

Els treballs de neteja que realitzen els nostres operaris/ies són revisats periòdicament pels encarregats/es de les zones. Dins del departament comercial, tots els nostres clients són tractats de manera personalitzada, sent els treballs valorats després de visitar-los i estudiar les seves característiques.

Serveis

A professionals

Especialitzada en serveis de neteja i consergeria, neteja d’oficines, empreses naus industrials, edificis, comunitats, vidres, col·legis, hospitals, hotels, restaurants, tractament de terra, poliment, decapat, abrillantat, neteja de conductes i extracció de fums.

Serveis Especials

Prestant també servei a particulars, neteja de llar i domicilis. Serveis especials com a neteges tècniques de panells solars, control de plagues,neteja de façanes, neteges en altura, sostres, façanes acristalades.

Zones

Barcelona, Mataró, L’Hospitalet, Badalona, Terrassa, Granollers, Vic, Sitges, Ripollet, Molins del Rey, Santa Coloma de Gramanet, Sabadell, Mollet del Valles, Vilanova i la Geltru i Vilafranca del Penedes, etc.

Productes

Els productes utilitzats per netejar, abrillantar, i conservar les instal·lacions en les quals treballem estan científicament estudiats per a les diferents superfícies que anem a tractar, aconseguint amb això una millor conservació i neteja.

L’equip que forma Serlingo SL

DanielAntonioIvan
Daniel
Direcció
Serlingo SL
Antonio
Responsable
Comercial Zona Centre
Iván
Responsable
Departament de Compres

 

MaribelLuis-MiguelMarRaquel
Maribel
Adjunta de Responsable
Planificació i Desenvolupament
Luís Miguel
Responsable
Planificació i Desenvolupament
Mar
Responsable
Administració
Raquel
Responsable
Comercial Andalusia