Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Empresa De Neteja A Barcelona Serlingo. Serveis De Neteja A Barcelona

Ens complau presentar-los Serlingo Servicios, SL, una empresa amb gran experiència en el servei de neteja a Barcelona. Gràcies a la confiança dels nostres clients i el servei que els prestem som un referent entre les empreses de neteja, consolidant-nos entre les empreses més modernes i eficaces donat la nostra contínua actualització i formació de la seva adreça i empleats.

Serlingo empresa de neteja a Barcelona

Especialitzada en serveis de neteja i consergeria, neteja d’oficines, empreses, naus industrials, edificis, comunitats, vidres, col·legis, hospitals, hotels, neteja de conductes i extracció de fums, tractament del terra, poliment, decapat, abrillantat. Prestant també servei a particulars,neteja de la llar i a domicilis. La nostra empresa està composta per un equip humà altament qualificat per al desenvolupament de serveis de neteja en Barcelona seleccionat de manera minuciosa i especialitzada en els seus treballs degudament uniformat amb vestuari laboral donant una execel·ent imatge de neteja i serietat davant els nostres clients.

El nostre objectiu és oferir-los el millor servei unit a la qualitat-preu que es pugui oferir avui dia en la neteja d’empreses i particulars a Barcelona. Neteja de comuninats on desenvolupen un control i revisió de les feines de portes , vidres, terres, etc.cuidant l’entorn on es troben les persones que han de viure i treballar , garantint les les òptimes condicions higièniques i sanitàries per oferir-los solucions, tècniques avançades i especialitzades en cadascuna de les possibles necessitats que els nostres clients tinguin en tot moment.

Els treballs de neteja que realitzen els nostres operaris /es són revisats periòdicament pels encarregats de les zones de Barcelona, Mataró, l’ Hospitalet, Badalona, Terrassa, Granollers, Vic, Sitges, Ripollet, Molins del Rei, Santa Coloma de Gramenet, Sabadell, Mollet del Vallés, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedés informant diàriament a l’adreça de totes les incidències dels llocs que han visitat.

Dins del departament comercial , tots els nostres clients són tractats de manera personalitzada sent els treballs valorats després de visitar-los i estudiar les seves característiques.

Els productes utilitzats per netejar ,abrillantar i conservar les instal·lacions en les quals treballem, estan científicament estudiats per a les diferents superfícies que anem a tractar, aconseguim amb això una millor conservació i neteja.