Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Serveis De Jardineria A Barcelona – Jardiners

jardiners

Realitzem serveis de manteniment de tot tipus de jardins i serveis de jardineria per a comunitats de veïns, urbanitzacions i particulars. Els serveis són personalitzats i contemplen tots els utensilis, eines, maquinàries, i productes necessaris.

Segur que més d’una vegada ens hem preguntat per què s’assequen els arbres i plantes del nostre jardí, per què deixen de donar flors o com eliminar plagues que acaben fent malbé la planta. Sovint realitzem una neteja i manteniment bàsic del jardí, però cada quan podem i abonem plantes i arbres? Realitzem tractaments específics segons les necessitats del nostre jardí?.

Això és una cosa que hauríem de fer almenys un cop cada dos o tres mesos, sobre tot a l’època de podes, perquè els nostres arbres creixin amb més força i germinin les plantes de forma correcta. Mitjançant el servei de jardineria de Serlingo Serveis i en només 4 hores podem assegurar-nos tenir un jardí cuidat i allargar la vida dels nostres arbres i plantes.

Els nostres serveis de jardineria abasten:

  • Manteniment de jardins.
  • Tallar gespa.
  • Instal·lar gespa natural i artificial.
  • Poda a Altura.
  • Neteja de jardins.
  • Paisatgisme.
  • Instal·lar revisar i programar regs.

Sempre estem disposats a acceptar els reptes que els nostres clients ens posin, els acollirem amb professionalitat i amb la garantia d’un treball ben fet sent el nostre objectiu clients satisfets.

Els nostres treballs són revisats periòdicament i depenent del tipus de lloc / client,disposem d’un Tècnic de Qualitat, que al seu torn controla que el personal compleixiamb totes les funcions que hagi de desenvolupar segons les normatives de Seguretat i Higiene en el Treball.

Els treballs de neteja que realitzen els nostres operaris /ries són revisats periòdicament pels encarregats de les zones de Barcelona, Mataró, L’Hospitalet ,Badalona, Terrassa, Granollers, Vic, Sitges, Ripollet, Molins del Rey, Santa Coloma de Gramanet, Sabadell, Mollet del Valles, Vilanova i la Geltru i Vilafranca del Penedes informant diàriament a l’adreça de totes les incidències dels llocs que han visitat.