Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Neteja Cuines Industrials A Barcelona

La comesa de Serlingo Serveis de Neteja és garantir l’eliminació dels combustibles grassos en la totalitat del sistema d’extracció, (campana, conductes, motor extractor, etc.) fogons de la cuina, enrajolat de les parets, mobiliari, duent a terme una higienización i desinfecció, aplicant les tècniques, procediments i productes adequats per a tal fi.

Aquest procés evita el consum energètic i millora el rendiment tant com la imatge de les instal·lacions proporcionant un àmbit de treball més agradable i eficaç.

La neteja de cuines industrials es realitza en hotels, restaurants, hospitals, menjadors socials, col·legis, catering i tot tipus de cuines d’ús col·lectiu.

El nostre servei de neteja de cuines

Els procediments i productes que utilitzem són específics per al sector alimentari, així, el sòl i les parets les netegem utilitzant detergent desinfectant o ben addicionant lleixiu al detergent amb aigua sempre calenta. La neteja del sòl, superfícies, estris i maquinària la realitzem amb productes aptes per al contacte alimentari, així com amb desinfectants amb caràcter romanent.

Pota la neteja del sistema d’extracció, (campana, conductes, motor extractor, etc.) s’utilitza un potent motor amb raspall industrial, el nostre sistema elimina el greix en ximeneres, conductes industrials i de cuines, combinant l’acció d’un raspall mecànic amb la injecció d’escuma activa i temperatura, sent un sistema ràpid i efectiu.

Raspallat pneumàtic: Un potent motor, fa girar un raspall dins del conducte, duent a terme l’acció mecànica contra el greix. El motor gira a dreta o esquerra per a arrancar el greix.

Injecció d’Escuma Activa: Una vàlvula d’injecció *rocía l’escuma dins del conducte (acció química). Es pot raspallar i injectar escuma al mateix temps. L’escuma té efecte de permanència diluint el greix en actuar el temps necessari (entre 10-15 minuts depenent del tipus de greix). La dissolució química és aplicada a una temperatura de 50-60 centígrats.