Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Neteja De Comunitats A Barcelona Serlingo

El nostre servei de Manteniment de comunitats a Barcelona consisteix a realitzar labors diàries, setmanals, o mensuals, per mantenir totes les superfícies en òptimes condicions.

Abans de fer-los un pressupost per a manteniment de comunitats li fem una anàlisi de la situació de les seves instal·lacions, realitzant si fos necessària una primera neteja de posada a punt. Els nostres pressupostos són específics per a cada client, així mateix ens ajustem als seus requeriments quant a la freqüència que vostè consideri necessària.

Realitzem avaluacions periòdiques de les labors que realitza el nostre personal en el neteja de les comunitats, per a això comptem amb el suport de personal qualificat que realitzés visites amb freqüència a la comunitat. D’aquesta manera podem resoldre les incidències i evitar-les en la majoria dels casos.

En Serlingo Serveis de Neteja, oferim solucions a totes les necessitats de la seva comunitat de veïns, comptem amb:

Manteniment de comunitats: Personal qualificat i amb molta experiència en neteja de manteniment de portals, escales, zones comunes, vestuaris de piscina, etc.

Abrillantat de portals: És un tractament específic que s’utilitza exclusivament en paviments calcaris, en superfícies que conté Carbonat Càlcic com el marbre i les pedres calcàries dures, etc. S’utilitza una màquina rotativa per llevar ratlladures, taques d’oxidació, etc. després s’apliquen els productes químics que formen una pel·lícula acte brillant deixant la superfície renovada.

Jardineria: Comptem amb professionals del sector, les tasques de manteniment i conservació dependran molt de l’estat actual del jardí, les principals labors realitzades són: Control de males herbes, escarificar la gespa, podes o tasques de envelliment, reg manual o mecànic, abonament.

Consergeria: El nostre personal de conserges és l’encarregat de: Fer respectar les normes de règim intern, protecció de l’immoble, recollida i repartiment de correspondència, reposició lluminària (materials amb càrrec al client), treure i guardar les galledes d’escombraries ,monitors de les càmeres de vigilància, conservació en perfecte estat del seu lloc de treball.