Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Neteja De Façanes A Barcelona

Serlingo Serveis de Neteja li ofereix una gran varietat de solucions per a la neteja de façanes de vidres, façanes en pedra, marbre, granit, formigó, maó, metall, etc. a Barcelona.

Comptem amb els millors mitjans per a la neteja i posterior manteniment de tot tipus de façanes, des de fregalls i raquetes fins a perxes telescòpiques, góndoles, escales, plataformes elevadores, camions amb elevador, karcher, etc.

És molt important diferenciar els tipus de taques, des de pintades o grafitis fins taques de ciment, pintura etc. ocasionades per les obres realitzades en les façanes.

Per a cada neteja s’aplica un mètode diferent:

Taques ocasionades per obres en façanes d’edificis, oficines, col·legis, hotels, empreses, centres comercials, es netegen amb Aigua freda i calenta a pressió. Tractem amb aigua a pressió controlada, emprant els productes químics, sense alterar les condicions físiques o químiques dels materials, deixant les superfícies totalment netes.

Grafitis i pintades en façanes de vidres, façanes de pedra, marbre, granit, formigó, maó, metall, etc. l’eliminació es realitza amb un producte específic que no danya la resta de pintures de la superfície a tractar, utilitzem eliminadors d’ombres que actuen sobre diferents superfícies, tractem les parets eliminant completament les ombres sense danyar la superfície, després de la seva aplicació, eliminem les restes amb una potent màquina industrial d’aigua calenta a pressió, de forma eficaç, ràpida i sense danyar les superfícies. Així mateix disposem de resines i polímers per a la protecció i impermeabilització, de les façanes a tractar, així els grafitis s’eliminessin fàcilment amb productes comuns.

Tot el nostre personal està especialitzat en cadascun dels serveis que prestem als nostres clients.

Els nostres treballs són revisats periòdicament i depenent del tipus de lloc/client, disposem d’un Tècnic de Qualitat, que al seu torn controla que el personal compleixi amb totes les funcions que hagi d’exercir segons les normatives de Seguretat i Higiene en el Treball.