Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Neteja I Eliminació De Grafitis A Barcelona

Eliminació de grafitis

Realitzem neteja de grafitis en façanes, mobiliari urbà, pedres llises, poroses, marbre, metall, lacat, PVC, adhesius de vinil en vidre, rètols, monuments, fonts, netejant taques, pintades, cèrcols, esborralls, ombres, obtenint per a la seva façana una imatge atractiva i cuidada, amb productes ecològics, biodegradables, no corrosius i no càustics.

L’eliminació es realitza amb un producte específic que no danya la resta de pintures de la superfície a tractar, utilitzem eliminadors d’ombres que actuen sobre diferents superfícies, tractem les parets eliminant completament les ombres sense danyar la superfície, després de la seva aplicació, eliminem les restes amb una potent màquina industrial d’aigua calenta a pressió, de forma eficaç, ràpida i sense danyar les superfícies.

Així mateix disposem de resines i polímers per a la protecció i impermeabilització, de les façanes a tractar, així els grafitis s’eliminessin fàcilment amb productes comuns.

Les taques i ombres es produeixen perquè alguns dels productes utilitzats per realitzar els grafitis i pintades penetren a l’interior de les superfícies de la paret.

Els grafitis són una mala imatge, per als monuments, entitats financeres, aparadors de comerços, fonts, façanes d’empreses, hospitals, tendes, col·legis, garatges, donant la sensació d’abandó i brutícia.

Si desitja eliminar els grafitis de la seva façana triï professionals, li garantim el resultat.

Eliminació de grafitis profesional despres neteja resultat profesional resultat profesional