Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Neteja D’empreses A Barcelona

neteja de empresas

Serlingo Serveis de Neteja presta actualment servei de neteja a tota classe d’empreses i sectors, disposem d’una immillorable oferta de serveis de neteja integral i manteniment per a empreses, tallers, fabriques, tendes, col·legis, hospitals, centres de salut, centres comercials, oficines, despatxos, naus, hotels, restaurants, gimnasos, centres esportius i locals, a Barcelona, que li permetran centrar-se en la seva activitat i no haver d’assumir problema ni costos de personal per encarregar-se de la neteja, aplicant per a cadascun d’ells plans de neteja especialitzats i amb la metodologia, maquinària, estris i productes més adequats. Externalitzar els serveis de neteja i manteniment d’una empresa té molts avantatges.

Flexibilitat

Vostè tria quantes persones, que horari i quants dies decideix invertir. A la seva total conveniència, sense preocupar-se de vacances, baixes o permisos. Establint-se en cada cas en particular plans de neteja personalitzats d’acord amb les característiques del client.

Professionalitat

Oferim una alta professionalitat amb personal molt qualificat, uniformat, contractat i assegurat segons legislació vigent. Eliminant l’Absentisme laboral per mitjà de cobertura d’una reguarda les 24 hores del dia.

neteja empresa neteja profesional neteja serlingo tota mena de serveis