Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Neteja En Altura A Barcelona

neteja altura

Serlingo Serveis de Neteja és especialista en la neteja d’altura emprant mitjos elevadors específics com a braços articulats autopropulsats, tisores mecàniques, elevadors de petites dimensions i de poc pes per a murs, cortines interiors, etc.

La neteja en altura de façanes de vidrieres , sostres, plaques solars, empassa llum, etc. avui dia és necessària per mantenir una bona imatge de les empreses i per a l’aprofitament de la llum solar. També la neteja de les sitges i dipòsits, per a un correcte funcionament d’aquestes empreses, ja siguin dedicades a productes alimentosos per mantenir la seva higiene o de matèries primeres, disposem d’un equip per solucionar i realitzar les neteges necessàries.

Realitzem tot tipus de neteges en altura aplicant a cada necessitat el seu mètode. Utilitzem equips de primeres marques adequats al servei, complint amb les normes de seguretat vigents, la qual cosa ens permet aconseguir una operació àgil, *confiable, segura i amb costos molt competitius.

– Netegem mullant i llavi amb braç telescòpic desplegable.

– Dotats de *arnés de seguretat ancorats a punts ferms i/o argolles de subjecció.

– Mitjançant camió grua.

– Amb mitjos elevadors específics com a braços articulats autopropulsats, tisores mecàniques, elevadors de petites dimensions i de poc pes per a murs, cortines interiors, etc.

– Neteja mitjançant escaladors professionals (cordes, punts d’ancoratge i arneses inclosos en el servei).

– Neteja de cristalls mitjançant perxes telescòpiques i aigua desmineralitzada

Amb professionals especialitzats

El nostre personal compta amb entrenament adequat en serveis d’altura, tant en la part operativa com la seguretat, això està demostrat per les nostres estadístiques sense accidents.

Completem els nostres serveis amb procediments clars i específics que es dissenyen en funció del tipus de treball a realitzar.

Utilitzant per a l’execució d’aquests treballs equipaments d’alta qualitat quant a eines i elements de seguretat.

neteja dificil acces neteja sobre neteja llum abans i despres