Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Neteja Tècnica De Moquetes A Barcelona

Servei de neteja a domicili de catifes, tapisseries i moquetes a Barcelona, butaques, sofàs, per a empreses, oficines, hotels, hospitals, fires de mostra, vostè ens crida i nosaltres ens encarreguem de tot proporcionant-li el millor pressupost sense compromís per la seva banda.

Aquest servei no solament ho utilitzen les empreses, hem netejat moquetes en hotels, oficines i grans superfícies, com en fires de mostra, exposicions i congressos amb resultats sorprenents.

Utilitzem mètodes adequats a cada necessitat.

Mètode d’extracció – Injecció

Consisteix en la pulverització d’una solució aquosa en fred o calent sobre el tèxtil per dissoldre la brutícia i les taques adherides, aspirant i recollint els residus de brutícies i gèrmens, absorbint aquesta solució “aquosa” i la brutícia arrossegada per ella.
Per a aquesta tècnica s’utilitza una maquina especial de Neta Moquetes d’injecció/extracció que utilitza dues funcions, simultànea injectar detergents neutres amb aspirar els líquids i restes de brutícies. Aquest mètode s’aplica en totes les superfícies tèxtils tant en les parets com en els sòls, de tapisseria, moquetes, catifes etc.

Mètode escuma seca

És una operació de neteja que s’empra fonamentalment en la neteja de catifes, tapisseries, i moquetes.
Consisteix a aplicar un Xampú neutre en forma d’escuma sobre totes les superfícies tèxtils, de tal forma que una vegada que s’ha assecat aquesta escuma, els residus queden dipositats en forma de pols en format cristal·lí procedint posteriorment a aspirar tota la superfície.
Netegem els seus sofàs, cadires, butaques, tresillos, moquetes, tapissat cortines, parets de teles, tapisseries etc. Tuqui’ns o sol·liciti informació per e-mail i li assessorarem gratuïtament.