Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Neteja I Tractament De Terres A Barcelona

neteja terres

Per a la neteja i tractament dels diferents terres és necessari conèixer l’origen de la taca per poder eliminar-la, també cal conèixer el tipus de superfície que volem netejar. Si tenim un paviment alcalí com el marbre i utilitzem un detergent àcid, és probable que s’hagi aconseguit eliminar la brutícia però segurament haurem danyat el paviment

El terra es pot embrutar de molt diferents maneres:

Brutícia d’origen sòlid: Aquesta brutícia està formada per diferents tipus de partícules pesades com per exemple restes de sorra i partícules lleugeres com la pols.

Brutícia d’origen líquid: Serien les taques, és a dir, brutícia generalment d’origen líquid com a taques de beguda i de líquids en general.

Brutícia d’origen orgànic: Serien els bacteris, els microorganismes, vegetals, fongs unicel·lulars o filamentosos, etc.

Eflorescències: Són dipòsits salins que romanen en els paviments després de desaparèixer l’aigua que els contenia.

Hi ha moltes i molt diverses formes de classificar els paviments, una d’elles podria ser la següent:

– Terres durs de pedra llisa o polida (granit, marbre, terratzo, etc.)

– Terres durs porosos (fang cuit, ciment, asfalt, formigó, etc.)

– Terres tous (tarimes, parquet de fusta, etc.)

– Terres de suro, plàstic, PVC, goma etc.

– Terres tèxtils (catifes, moquetes, tapissos etc.)

Per les seves característiques a cada terra se li aplica un tractament de neteja diferent la finalitat de la qual és la de donar un aspecte net i polit de les superfícies, una conservació optima de les instal·lacions i una bona imatge.

Realitzem diferents tipus de neteja:

Neteja terres de garatge

La neteja de terres de pàrquing i garatges comprèn l’eliminació dels residus sòlids i la pols amb mitjans manuals i amb les nostres màquines escombradores, per després procedir a fregar amb fregadores industrials llevant les taques de greix amb els productes més indicats per a això, tenint en compte el tipus de terra que anem a tractar. Completem el servei de neteja recollint l’aigua sobrant, depenent del tipus de terra, amb les nostres aspiradores industrials.

Cristal·litzat i abrillantat de terres

El cristal·litzat, o, abrillantat de terres retorna al marbre o terratzo la seva lluentor natural. És un tractament específic que s’utilitza exclusivament en paviments calcaris, en superfícies que conté Carbonat Càlcic com el marbre i les pedres calcàries dures, etc. La cristal·lització comporta, l’acció mecànica para prepara les superfícies a tractar i per escatar o eliminar brutícies, ratllades, taques d’oxidació etc., per a això utilitzem una màquina rotativa abrillantadora.

L’acció química, on els cristalitzadors tanquen la porositat de les superfícies i les capes de film superposades formen una pel·lícula autobrillant cristal·litzada amb la finalitat de renovar el paviment.

D’aquesta manera el terra queda protegit contra agents exteriors nocius i donar-li un toc de lluentor i uniforme.

Poliment de terres

Aquest tipus de treball es pot aplicar tant en terres mal col·locats o de mala qualitat com en terres que tinguin molts anys de trànsit personal. El poliment de terres consisteix a rebaixar una làmina el terra, per a això primer s’empasten les de juntes, fissures o forats que es troben oberts. Per polir els terres utilitzarem les màquines polidores a les quals li incorporarem, segons el treball a realitzar, els diferents tipus de productes abrasius (diamants, escates, pedres…) amb el que aconseguirem que les superfícies quedin llises, suaus i brillants que és l’objectiu de tota polimentació.

Decapat de terres

El decapat és el mitjà més eficaç de neteja de terres. Amb ell el que es tracta és de desgastar el terra mitjançant el fregament de dos materials. És important tenir en compte a l’hora de decapar els seus terres, la seqüència d’accions en la realització del correcte decapat. En una galleda abocar dos litres d’aigua, a continuació posar un litre de decapant. Humitejar bé la superfície a tractar deixant actuar el producte perquè trenqui la pel·lícula d’emulsions anteriors. Aproximadament 5 minuts seran suficients. A continuació passarem la màquina polidora abrillantadora amb el disc de decapat, i ho farem amb passades horitzontals i verticals. Una vegada que hàgim aixecat totes les impureses, haurem d’aclarir el terra tan bé com sigui possible, comprovarem que el terra està mat, el porus s’ha obert i una vegada que el terra estigui completament sec, està llest per al següent tractament.

neteja terres neteja parkings neteja profesional maquinaria especifica