Tu partner en
servicios de

limpieza y
mantenimiento

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Acepto la política de privacidad

Sol·licitud De Pressupost De Neteja Serlingo

Barcelona és una ciutat molt gran i variada, on es localitzen negocis i empreses de caràcter molt variat. Tenint en compte aquest punt i relacionant-ho amb el serveis de neteja, l’equip de Serlingo és conscient de la demanda d’aquests serveix existent a aquesta gran ciutat.

Per aquest motiu l’empresa, Serlingo, ha ampliat els seus serveix des de Madrid cap a Barcelona, incloent-se en la capital catalana i donant serveis de neteja qualificats i de qualitat.

Si vosté és una empresa, institució, cap d’un negoci o simplement un particular que precisa un servei de neteja, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre equip d’atenció al client.

Serlingo li ofereix serveis de neteja per a i de la mà de professionals, a més de serveis especial també de neteja. Si vosté necessita qualsevol d’aquests, ompli el següent formulari i enviï-ho fent clic a “enviar”.

Un cop rebut i processat, la nostra centraleta filtrarà el missatge i un operari es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible. Els camps marcats amb * són obligatoris.

Nom *
Població *
Telèfon *
Correu *
Empresa
Missatge
Accepto la Política de privacitat*